.:Naruto-RomaniaJDR:.
Bine ati venit pe forumul .:RPGNarutoUltimateNinjaJDR:..Speram sa va distrati aici si sa va bucurati de acest forum.Si speram daca va inregistrati sa fiti activi, sa postati mesaje,sa nu face-ti spam si sa nu face-ti off-topic.

Cu stima si respect:Naruto and Echipa ForumGratuit.ro

Ce este CABAL Online

In jos

Ce este CABAL Online

Mesaj  Sasuke la data de Vin Apr 10, 2009 7:37 pm

Ce este Cabal Online?

Cabal Online (CABAL Online, uneori) este un joc MMORPG 3D produs de compania Sud-Koreana ESTsoft.
Cabal Online este unic din multe puncte de vedere, cel mai vizibil fiind stilul, si anume faptul ca pe cand majoritatea RPG-urilor au tema \"medievala\", in lumea Cabal Online magia si acea tema medievala se imbina cu tehnologia (motociclete \"Astral Bike\", monstrii robotici, Battle Mode 2 pentru FB si FA, etc.)

Pe Cabal, exista ceea ce practic sunt 3 sub-servere, se numesc planete si daca iti faci cont pe una din ele, personajele tale pe acel cont vor fi doar pe acea planeta. Planetele sunt Mars, Jupiter si Mercury, fiecare cu mai multe Canale (care sunt tot un fel de sub-servere)

In acest joc va puteti alege intre sase clase de personaje:

- Warrior (WA) > Se bazeaza pe forta bruta si este cel mai rezistent, purtand deasemenea si cel mai rezistent set. Foloseste arme speciale numite \"Great Sword\" si \"Daikatana\" care necesita doar forta (Strength) pentru a fi purtate. Majoritatea spun ca este cel mai bun la lupta datorita vietii sale ridicate si apararii. Porneste in harta Bloody Ice.

- Wizard (WI) > Se bazeaza pe vraji pentru atac. Foloseste sfere speciale pentru controlul magiei numite \"Orb\" ce necesita doar inteligenta (Intelligence) dar poate folosi si \"Crystal\". Este destul de slab la rezistenta, de aceea este cel mai bun intr-un grup. Porneste in harta Desert Scream.

- Blader (BL) > Se bazeaza pe agilitate dar si pe forta fizica in oarecare masura. Foloseste sabii de marime normala numite \"Blade\" dar poate folosi si \"Katana\", necesitand agilitate (Dexterity) dar si forta (Strength). Multi spun ca el este de fapt cel mai bun la lupta datorita eficientei cand foloseste Combo. Porneste in harta Desert Scream.

- Force Shielder (FS) > Se bazeaza pe toate cele 3 statusuri in oarecare masura. Foloseste o sabie, fie ea \"Katana\" sau \"Blade\" si un \"Crystal\" pe care il transforma in Scut (Astral Shield). Este bun in lupta, dar foarte bun in grup pentru ca are un Buff ce mareste drastic apararea tuturor membrilor dintr-un grup. Porneste in harta Bloody Ice.

- Force Archer (FA) > Se bazeaza pe inteligenta si agilitate. Foloseste doua \"Crystal\", dintre care unul se transforma in Arc (Astral Bow). Nu este foarte bun in lupta, dar in grup este cel mai pretios datorita Buff-urilor sale. Porneste in harta Green Despair.

- Force Blader (FB) > Se bazeaza pe toate cele 3 statusuri in valoare egala. Foloseste o sabie, Katana sau Blade in combinatie cu un Orb sau Crystal. Este relativ greu de crescut, insa odata ce ajunge la un rang mai mare poate folosi Debuff-uri groaznice. El si Force Shielder-ul sunt singurii care au vraji speciale si la categoria Sword, si la categoria Magic. Porneste in harta Green Despair.


Inca ceva despre joc: pe langa nivel si punctele ce trebuie adaugate fie la Strength, fie la Intelligence, fie la Dexterity, foarte mult conteaza si rangul. Rangul pe Cabal se poate obtine folosind abilitati (Skill) din acea categorie. Rangul conteaza deoarece daca nu ai rangul adecvat nu poti folosi abilitatile mai puternice ale clasei tale. Pentru a creste in rang trebuie doar si doar sa folositi abilitati pe monstri; este recomandat, pe serverele care au Skill Experience mica, sa folositi \"Blessing Bead\" sau iteme de tip \"Adept\".
Rangurile sunt, in ordine crescatoare:
Novice - Apprentice - Regular - Expert - Advanced Expert - Master - Advanced Master - Grand Master - Completer - Transcender.

Cand cineva spune \"Dual Expert\" de exemplu, inseamna ca are rang Expert la Sword si rang Expert la Magic. Practic, daca folosesti cuvantul \"Dual\" sau \"Double\" inseamna ca ai acelasi rang la ambele categorii.

In acest joc exista mai multe harti, acestea fiind:

- Green Despair. (Aici pornesc FB si FA, poate fi accesata de oricine de la level 1)
- Bloody Ice. (Aici pornesc FS si WA, poate fi accesata de oricine de la level 1)
- Desert Scream. (Aici pornesc WI si BL, poate fi accesata de oricine de la level 1)
- Port Lux. (Aici puteti face rost de Core Alchemic Transmutter pe langa questuri, dungeon-uri si monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 50)
- Fort Ruina. (Aici puteti face questuri, dungeon-uri si omori monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 65)
- Undead Grounds. (Aici puteti face questuri, dungeon-uri si omori monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 80 dar necesita \"The Copy Ring of Oath\" pentru a putea intra)
- Forgotten Ruin. (Aici puteti face questuri, dungeon-uri si omori monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 95 dar necesita \"The Copy Ring of Change\" pentru a putea intra)
- Lakeside. (Aici puteti face questuri si omori monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 110)
- Mutant Forest. (Aici puteti face questuri si omori monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 125 dar necesita \"Stone Curse Ring Copy\" pentru a putea intra)
- Pontus Ferrum. (Aici puteti face questuri si omori monstrii, poate fi accesata de oricine de la level 140 dar necesita \"The Copy Ring of Steel\" pentru a putea intra)
Acum despre sistemul de lupta. Exista canale in care este permis Player Kill (sa omori un jucator fara sa fii in modul PvP), dar in general se foloseste sistemul Player vs Player. Spre deosebire de alte jocuri, in Cabal mai exista si altceva pe langa abilitatile normale: Modurile de lupta. Acestea pot fi obtinute prin terminarea misiunilor (Quest) denumite \"Leveling Up\" care apar la fiecare 10 nivele. Cele 4 moduri de lupta sunt:

- Combo (cel mai des folosit, necesita foarte putin SP; obtinut la level 10)
- Aura (cand e activata creste viata, atacul si apararea, necesita o bara completa de SP; obtinuta la level 20)
- Battle Mode 1 (cand e activat creste viata, atacul si apararea mai mult decat Aura, necesita o bara completa de SP; obtinut la level 30)
- Battle Mode 2 (cand e activat creste viata, atacul si apararea si mai mult dar permite si folosirea unei abilitati speciale, necesita o bara completa de SP; obtinut la level 50)

Battle Mode 1 si 2 sunt diferite in functie de clasa, la fel si abilitatea speciala a BM 2.


Acum, sper ca nu v-am plictisit cu acest Review (facut 100% de mine)

_________________
Sasuke
Sasuke
Kage
Kage

Numarul mesajelor : 174
Localizare : Konohagakure no Sato
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 02/02/2009

Pergament ninja
Clan: Uchiha
Organizatie:

http://naruto-romaniajdr.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum